Szállás

2024 - es akció 6 = 7
7 napos foglalás esetén csak 6 nap fizetéssel.

Szálláshoz reggelit szolgálunk fel, amit bőséges étlapunkról válszthatnak. Tojásrántotta, virsli, bundáskenyér, műzli,…..

Csapat szobák "emeletes ágyas"

6 fő részére, 1 éjszakára 36000 Ft. reggelivel együtt,

Franci ágyas szobák

Pároknak, 2 fő részére 18800 Ft. illetve kis családoknak 3 fő részére 28200 Ft. ami tartalmazza a reggelit is.

Teljes ház, osztálykirándulás vagy esküvőhöz, rendezvényhez

Egyedi árakhoz, ajánlatot küldünk.

Galéria és leírás

Augusztus 17.-20. közötti 4 napos ünnepi időszakra még vannak szabad helyek. Kedvezményes előfoglalás közvetlenül foglalható.

2024. év végéig bármikor beváltható, ajándék üdülés elővásárlása limitált darabszámmal.

Emeletes ágyas és francia ágyas szoba elhelyezéssel akár 41 fő részére, vagy pótágyas kiegészítéssel, még nagyobb létszám részére kínálunk élménydús programot.

Esküvői egyedi menüajánlatunk, éjféli vacsorával és italcsomaggal, belső termeink, a terasz, valamint a kerthelyiség, együttesen 200 fő befogadásával.

A Menedékház parkja számos sportrendezvénynek, filmforgatásnak, fotózásnak és vásárnak biztosított nagy forgalmú helyszínt.

A Visegrádi hegység legmagasabb pontján, 699 méteres magasságban, az északi szobáinkból kilátással a hegyek és a duna felé.

A Menedékháztól kiinduló sárga jelzésen, egészen a Lukácsárkon keresztül, majd a szakadékon felfelé, ez az út 10 kilométeres távon és 350 méteres szintkülönbségen vezet vissza Dobogókőre. 

A piros kör turistajelzésen lehet a zsiványsziklákhoz jutni, majd be barangolni a kanyonos sziklák közti területet, könnyed családi túra, kb. 2,5 óra.

Boldog Özséb kilátó, Fekete szikla, Rezső kilátó, Prédikálószék, Eötvös kilátó Dobogókő, spártai teljesítmény több mint 1500 méter szint.

Számtalan túraútvonal veszi körbe a Menedékházat, akár egy napos kiruccanás, akár több napos felfedezés a vadonban, a legjobb tervezés a Turistaház!